Rijschool Petra

Over Mijzelf

Hallo, ik ben Petra Huntjens.

Met veel enthousiasme run ik ‘n jonge, dynamische rijschool waar kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voor mijn leerlingen voorop staat. Sinds 2014 gecertificeerd in Faalangst en sinds 2017 gecertificeerd basis- en gevorderde cursus voor leerlingen met autisme. Jij gaat op examen in de lesauto waarin je steeds gelest hebt, en in de regio waar je ook je rijlessen volgt. Mijn examengebied is in de regio Urmond, waar zich ook het CBR bevindt. Je hebt continu dezelfde instructrice en dezelfde rookvrije auto!!
rijschoolpetra
Cillum sunt in nulla, dolor fugiat quis in veniam incididunt irure elit eiusmod. In dolore laboris nostrud, non fugiat, ad dolore et ea reprehenderit.

Hallo, ik ben Petra Huntjens.

Met veel enthousiasme run ik ‘n jonge, dynamische rijschool waar kwaliteit,betrouwbaarheid en individuele aandacht voor mijn leerlingen voorop staat. Sinds 2014 gecertificeerd in Faalangst en sinds 2017 gecertificeerd basis- en gevorderde cursus voor leerlingen met autisme. Jij gaat op examen in de lesauto waarin je steeds gelest hebt, en in de regio waar je ook je rijlessen volgt. Mijn examengebied is in de regio Urmond, waar zich ook het CBR bevindt. Je hebt continu dezelfde instructrice en dezelfde rookvrije auto!!

Over Mijzelf