Rijschool Petra

Over Mijzelf

Hallo, ik ben Petra Huntjens.

Met veel enthousiasme run ik een dynamische rijschool waar kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voor onze leerlingen voorop staat. Sinds twee jaar ben ik ook gecertificeerd in Faalangst en heb ik een basis- en gevorderde cursus gevolgd voor leerlingen met Autisme. Ik rij examens in Maastricht, Heerlen en Urmond. Jij gaat op examen in de lesauto waarin je steeds gelest hebt, en in de regio waar je ook je rijlessen volgt. Je hebt continu dezelfde instructrice en dezelfde rookvrije auto!!
rijschoolpetra
Cillum sunt in nulla, dolor fugiat quis in veniam incididunt irure elit eiusmod. In dolore laboris nostrud, non fugiat, ad dolore et ea reprehenderit.

Hallo, ik ben Petra Huntjens.

Met veel enthousiasme run ik een dynamische rijschool waar kwaliteit,betrouwbaarheid en individuele aandacht voor onze leerlingen voorop staat. Sinds twee jaar ben ik ook gecertificeerd in Faalangst en heb ik een basis- en gevorderde cursus gevolgd voor leerlingen met Autisme. Ik rij examens in Maastricht,Heerlen,Urmond. Jij gaat op examen in de lesauto waarin je steeds gelest hebt, en in de regio waar je ook je rijlessen volgt. Je hebt continu dezelfde instructrice en dezelfde rookvrije auto!!

Over Mijzelf