Rijschool Petra
Opleiding Autisme en AD(H)D
Ieder mens is een uniek individu. Om ieder individu zo goed mogelijk te begrijpen heb ik de basiscursus voor Autisme en AD(H)D gevolgd. Dit vond ik zo interressant dat ik ook de vervolgcursus voor gevorderde heb gevolgd. Sindsdien kan ik deze kandidaten veel beter “aanvoelen”, begrijpen en begeleiden in hun rij-opleiding op weg naar het rijbewijs. Faalangst Het is al heel vervelend als je er last van hebt, maar ook hierin kan ik je goed begeleiden en coachen. Deze cursus heb ik met goed gevolg een aantal jaren geleden afgelegd. Ondertussen zijn al heel wat faalangstigen kadidaten de revu gepasseerd en zijn nu allen veilige, zelfstandige chauffeurs.
rijschoolpetra
Cillum sunt in nulla, dolor fugiat quis in veniam incididunt irure elit eiusmod. In dolore laboris nostrud, non fugiat, ad dolore et ea reprehenderit.
Opleiding Autisme en AD(H)D
Ieder mens is een uniek individu. Om ieder individu zo goed mogelijk te begrijpen heb ik de basiscursus voor Autisme en AD(H)D gevolgd. Dit vond ik zo interressant dat ik ook de vervolgcursus voor gevorderde heb gevolgd. Sindsdien kan ik deze kandidaten veel beter “aanvoelen”, begrijpen en begeleiden in hun rij-opleiding op weg naar het rijbewijs.
Faalangst Het is al heel vervelend als je er last van hebt, maar ook hierin kan ik je goed begeleiden en coachen. Deze cursus heb ik met goed gevolg een aantal jaren geleden afgelegd. Ondertussen zijn al heel wat faalangstigen kadidaten de revu gepasseerd en zijn nu allen veilige, zelfstandige chauffeurs.